Opret hjemmeside hos Bricksite – det er nemt. På få minutter er du i gang, og det er endda gratis for alle standardmoduler.

Bricksite er et gennemprøvet og velkørende system, som kan danne grundlaget for din hjemmeside i mange år frem. Her får du adgang til en lang række moduler med forskellige funktioner, som er almindelige at bruge på danske hjemmesider. Har du brug for mere end det, vi tilbyder gratis, kan du tilkøbe moduler og sidepakker til lave engangspriser, eller du kan gøre som rigtig mange andre “bricksitere” og vælge vores All Inclusive-service, som giver dig masser af fordele og adgang til alle moduler i systemet.

Opret hjemmeside på 2 minutter

Vi har gjort det nemt at komme i gang, ved at tilbyde en række gratis, professionelle designs, som du let kan tilpasse til dit eget behov. Det betyder at du kan være i gang på ganske få minutter, også uden at vide noget om html og koder – det hele foregår via simple formularer og bokse, og altid på dansk.

Opret nu 100% gratis – og udvid efter behov

Hos Bricksite er det let at gennemskue priserne. Det er nemlig som udgangspunkt gratis. Ønsker du ekstra funktioner, sider og lagerplads kan det altid tilkøbes for lave engangsbeløb, eller du kan vælge altid at have adgang til alle funktioner og ubegrænset antal sider med All Inclusive.

Lad os give dig et eksempel: Du har oprettet en hjemmeside, men finder ud af at du nu ønsker et fedt slideshow på forsiden, eller måske nogle ekstra undersider. Her kan du fx hæve sidegrænsen med fem ekstra sider for et engangsbeløb på kun 39 kroner. Du kan også vælge vores All Inclusive, hvor du for en lav månedlig ydelse har adgang til ALLE moduler, ubegrænset antal sider m.m.

Gratis CMS med masser af funktioner – og der kommer stadig flere til

Vi har efterhånden været her et godt stykke tid. Bricksite rummer derfor også et bredt udvalg af moduler indenfor kategorier som design, kommunikation og e-handel. Opret hjemmeside for at få det bedste indtryk. Så prøv endelig – det tager kun to minutter, og det koster dig ikke en rød reje! Du kan øve dig så længe du vil uden at det koster noget og systemet er så nemt at du sagtens kunne få lyst til at hjælpe naboen. Det har vi bestemt ikke noget imod, så opret hjemmeside med det samme 🙂

Skal du oprette en hjemmeside til dig selv, et firma, eller en forening? – Alle kan være med her

Bricksite er et godt værktøj til private hjemmesider, virksomhedens profil på nettet, foreningshjemmesider – ja faktisk er det kun fantasien, der sætter grænser. Uanset hvem du er, kan du oprette en hjemmeside allerede i dag. Vi har designskabeloner og moduler, der matcher de flestes behov, og skulle du få brug for at udvide med flere funktioner, kan du finde et hav af udvidelser i vores online shop.

Som en del af din gratis hjemmeside får du adgang til et bredt udvalg af designskabeloner. Vi tilføjer løbende nye designs, og skulle du have behov for tilpasninger, kan alle designs tilpasses via modulet Designstudio. Hvis du har erfaring med design af hjemmesider, kan du også vælge at starte med et helt “blankt” design og på den måde “style” det op fra bunden.