Præsentér din kunst på nettet med en flot hjemmeside fra Bricksite. En kunst-hjemmeside er et flot udstillingsvindue for din kunst, som kan bringe dig ud til hele verden.

Bricksite er et simpelt online værktøj til redigering af hjemmesider via selvbetjening. Vi tilbyder en 100% gratis konto, som du kan udvide efter behov med moduler til lave engangspriser (dvs. uden abonnement).

Med Bricksite kan du let præsentere din kunst på nettet. Her på siden har vi samlet en række helt skræddersyede værktøjer til kunstnere – men vi tilbyder også mange spændende moduler med et bredere sigte. Du kan læse om alle vores produkter her…

Præsentér din kunst i et virtuelt showroom på hjemmesiden

Med modulet, Virtuelt showroom, kan dine besøgende få et indtryk af, hvordan din kunst / dine malerier tager sig ud på en væg i et møbleret rum.

Du kan selv tilføje malerier til listen og angive mål, så de får de rigtige relative størrelser i forhold til hinanden og rummet. Når dine besøgende klikker på de små malerier i toppen, vil de blive indsat på væggen, og de kan derefter flyttes rundt. På den måde kan man fx også se, hvordan to malerier passer sammen på en væg.

Opret en kunst-afstemning

Modulet Kunst-afstemning giver dig mulighed for at sætte afstemninger op, hvor dine besøgende kan stemme på deres yndlingsværk. Du kan vælge, om besøgende kan stemme én gang ialt eller én gang dagligt.

Med en afstemning på din kunsthjemmeside kan du således “tage pulsen” på dine interessenter.