Hjemmeside til bryllup: Står I midt i planlægningen af jeres bryllup? En hjemmeside er en rigtig god idé til at samle alle informationer, og det er gratis og nemt at komme i gang. Så kan vi anbefale jer at fortælle om jeres livs begivenhed på en flot hjemmeside med gallerier, gæstebog, blog og meget mere.

Simpel redigering af hjemmesiden til dit bryllup

Bricksite er et simpelt online værktøj til redigering af hjemmesider via selvbetjening. Vi stiller en række spændende moduler til rådighed gratis og giver jer samtidig mulighed for at udvide jeres hjemmeside til bryllup med moduler og design-elementer til lave engangspriser. I kan således prøve systemet helt gratis, og I kommer aldrig til at hænge på et fast abonnement.

Med få klik kan I indsætte et kort på hjemmesiden. På den måde kan I let vise gæsterne vej til kirken og bryllups-festen

Gallerier – vis billederne fra brullupsfesten

Vis billederne fra forberedelserne, kirken og bryllups-festen i smarte galleri-opstillinger. En hjemmeside til bryllup er en super smart måde at præsentere sine billeder på den lange bane.

Ønskeseddel, bordplan, mm.

Indsæt let tekstafsnit på hjemmesiden og fortæl om gaveønsker, bryllups-gæsterne samt øvrige praktiske informationer i forbindelse med hjemmesiden.

Flotte designs

Vælg dit design til hjemmesiden her…

Hvad koster en hjemmeside til dit bryllup?

Hos os kan I lave en gratis bryllupshjemmeside. Har I brug for specialfunktioner kan I udvide hjemmesiden med moduler og design-elementer uden at hænge på et løbende abonnement.

Læs mere om vores produkter.

Prøv det med det samme – gratis

Opret en 100% gratis bruger-konto og prøv systemet med det samme. På den måde kan I hurtigt finde ud af, om en hjemmeside er den rigtige “platform” til præsentation af jeres bryllup. I kan altid udvide med flere moduler til jeres bryllups-hjemmeside, hvis I vælger at gå videre med det. Og husk – der er ingen abonnementer!

START GRATIS NU