Med et gratis website fra Bricksite kommer du hurtigst på nettet. Vi har bygget et system som er let for dig at bruge. Også uden viden om html og kode. Du er i gang på få minutter, og vælger selv om du vil køre 100% gratis, eller bruge vores betalingstjenester til lave engangsbeløb.

Når du opretter et gratis website hos Bricksite, får du en række standardmoduler med i oprettelsen. Med dem kan du bygge og tilpasse dit website, så du får dit helt eget udtryk. Alt er lavet med simple bokse og indtastningsfelter, så du ikke kan gøre noget galt. Har du et større behov og er klar på mere, så kan du enten tilkøbe enkelte moduler til lave engangspriser, eller du kan bruge vores populære All Inclusive-medlemskab, hvor du får ubegrænset adgang til alle funktioner for et lavt, månedligt beløb.

Sådan får du et gratis website

Brug knappen herover, og indtast nogle få oplysninger. Så opretter vi et website til dig på baggrund af et standarddesign, og du kan straks arbejde på at fylde dine egne budskaber ind. Nemt, bekvemt og simpelt. Efterhånden som du får arbejdet mere med dit nye website, får du måske behov for at blive mere individuel, eller tilføje nye og mere avancerede funktioner. Vi har (næsten) det hele på lager, og du kan tage det i brug på få sekunder.

Eget domæne med Bricksite

Som standard får dit website adresse på Bricksite.com/et-eller-andet, men hvis du ønsker et website med eget domæne, så er det nemt at bestille i vores shop for en engangspris. Herefter betaler du årligt et mindre beløb for domænet direkte til DK Hostmaster, som håndterer de danske .dk-domæner.

Gratis website til forening

Mange foreninger har en fælles udfordring: De vil gerne informere deres medlemmer løbende om arrangementer og praktiske oplysninger som kontaktoplysninger og kontingenter. Men det må ikke koste noget! – og det skal være nemt at overdrage opgaven til andre. Her kommer Bricksite dig i møde, med en simpel prisstruktur (gratis, eller lave engangsbeløb for udvidelser) og et simpelt brugerprogram, som alle kan håndtere.
>>> Læs mere om hjemmeside til foreninger her