Få en mobilvenlig hjemmeside, bliv fundet på google og få meget mere ud af din webside med All Inclusive

De seneste rapporter viser at mere end 50% af de besøgende kommer ind via en mobiltelefon. Med All inclusive kan du med ét klik aktivere en flot og mobilvenlig hjemmeside, hos Bricksite.

Google elsker telefoner – derfor skal du have en mobilvenlig hjemmeside

Der er masser af fordele ved at købe All Inclusive. Den største og vigtigste er at du får en mobilvenlig hjemmeside. Ikke nok med at din hjemmeside pludselig fungerer meget bedre på de små skærme (med ét enkelt klik), så er google faktisk i sig selv en rigtig god grund til at skifte til All Inclusive og mobilvenlig visning. For en mobilvenlig hjemmeside bliver nemlig kraftigt op-prioriteret fremfor en hjemmeside der ikke er – især når der søges på google fra en mobiltelefon. I grafikken herunder kan du se HVOR mange der faktisk besøger hjemmesiden fra en mobiltelefon. Læg især mærke til udviklingen omkring 2014 hvor visningen på mobil faktisk overhaler visningen på en almindelig computer – vores gæt er at retningen kun peger én vej i 2016 og 2017.

bricksite_mobilvenlig_hjemmeside

Opret mange flere sider
All inclusive er mere end bare google-optimering og mobilvenlighed. For du får så meget mere. F.eks. kan du oprette ALLE de sider du overhovedet magter at skrive indhold til. No limits!

Vi åbner for det hele
Når nu du har et 100% ubegrænset antal sider at gøre med, er det selvfølgelig vigtigt at få dem fyldt op med relevant indhold. Med All Inclusive åbner vi stort set for alle vores premium moduler, som man ellers normalt skal betale for.

Webshop og nyhedsbrev
Med Bricksite kan du lave en super webshop med masser af muligheder. Hånd i hånd med en webshop går nyhedsbrevet. Både webshop-modulet og nyhedsbrevs-modulet følger med i All Inclusive.

Til bare 1,33 pr. dag
Du får det ikke meget billigere. En hjemmeside i et intuitivt cms, med alle de værktøjer du har brug for!

FÅ ALL INCLUSIVE NU